شال و کلاه دستگاه های امدادی زنجان در فصل سرما/ محورهای مواصلاتی زنجان زیر ذره بین پلیس
دستگاه های امدادی زنجان از 20 آذر ماه سال جاری در قالب طرح زمستانی خدمات لازم را در محورهای مواصلاتی به هموطنان ارائه می کنند.
به گزارش موج رسا; با توجه به فرارسیدن فصل سرما و همزمان با برگزاری رزمایش طرح زمستانی در جادههای سراسر کشور کلید خورده است.
اکیپهای پلیس راه، سازمان راهداری، سازمان امداد و نجات و سایر دستگاههای ذیربط با آغاز این طرح، در تمام جادههای کوهستانی و نقاط برفگیر استقرار یافته اند تا نسبت به تسهیل عبور و مرور در مناطق برفگیر و امدادرسانی به خودروهای گرفتار شده اقدام کنند.
اکیپهای پلیس راه، امدادخودروها، آتشنشانی، اورژانس، سازمان راهداری، هلالاحمر 20 آذر ماه بخشی از توان لجستیکی و عملیاتی خود را به نمایش گذاشتند.
در این طرح که تا 20 اسفندماه در جادههای کشور ادامه دارد، پلیس با خودروهای فاقد تجهیزات زمستانی از جمله زنجیرچرخ و تجهیزات مرتبط دیگر برخورد می کند. همچنین با رانندگانی که از سرعت مجاز تخطی کنند و حرکات مخاطرهآمیزی داشته باشند برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
همچنین پیش از این طرح با همکاری پلیس و سازمان راهداری، نقاط حادثهخیز جادههای کشور شناسایی و عملیات آشکارسازی و ایمنسازی در این نقاط انجام شده است.
"سردار علی آزادی" فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان در گفت وگو با خبرنگار موج رسا،با اعلام اینکه بیش از یک هزار و 500 نفر از نیروهای پلیس، هلال احمر، راهداری و اورژانس حضور دارند، افزود: در این طرح نیروها در 182 نقطه استان مستقر میشوند.
وی با بیان اینکه امید است با اجرای این طرح شاهد کاهش بیش از پیش آمار جان باختگان ناشی از تصادفات در استان باشیم،خاطرنشان کرد:این طرح تا 20 اسفندماه ادامه دارد.
"صفیالله کرامتی" مدیر کل بحران استان زنجان هم از پیش بینی 149 مکان برای اسکان اضطراری مسافرین در راه مانده احتمالی در نقاط مختلف استان خبرداد و افزود: برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شده است.
"شهرام میرزایی" مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز از آماده باش کامل اکیپ های جمعیت هلال احمر استان زنجان در طرح زمستانی خبر داد و گفت: 11 تیم پشتیبان در این سازمان وجود دارد که در صورت نیاز مشارکت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه طرح زمستانی از 20 آذرماه آغاز شده و تا 20 اسفند ماه ادامه دارد،ابراز کرد: هلال احمر استان زنجان برای پوشش امدادی بهینه و مناسب در محورهای مواصلاتی استان زنجان و حوادث رخ داده تیم های امدادی خود را مجهز کرده است.
با اشاره به اینکه 330 امدادگر و نجاتگر در طرح زمستانی هلال احمر زنجان حضور دارند، عنوان داشت: 15 دستگاه آمبولانس،هشت دستگاه خودروی نجات،10 دستگاه موتور امدادی،9 دستگاه موتور آمبولانس،هست دستگاه خودروی کمک دار و یک دستگاه خودروی ارتباطات در این طرح مورد استفاده قرار می گیرند.
میرزایی با بیان اینکه حفظ آمادگی لازم برای پاسخگویی به حوادث غیر مترقبه از قبیل بارش برف و کولاک و حوادث غیر مترقبه پیش بینی نشده در ایام زمستان از اقدامات جمعیت هلال احمر استان زنجان است، تصریح کرد: پیش بینی اسکان اضطراری در پایگاه های امداد ونجات جاده ای و هماهنگی لازم با مدیریت بحران استان برای اسکان در اماکن عمومی، مساجد و سالن های ورزشی شهرستان ها از دیگر اقدامات هلال احمر در طرح زمستانی است.
وی با اشاره به اینکه 15 پایگاه ثابت و سیار در طرح زمستانی در آماده باش کامل هستند، ادامه داد: سه پایگاه امداد نجات موقت در شهرستان زنجان،یک پایگاه در شهرستان ابهر و یک پایگاه در شهرستان خدابنده مشغول به فعالیت هستند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه افزایش آمادگی توان امداد و نجات جمعیت هلال احمر برای ارائه مطلوبترین و سریعترین عملیات پاسخگویی به در راه ماندگان و آسیب دیدگان ناشی از تصادفات جاده ای در ایام زمستان از اهداف جمعیت هلال احمر زنجان در طرح زمستانی است، اضافه کرد:ارتقای سطح آمادگی و آگاهی عمومی در زمینه برخورد با حوادث و سوانح احتمالی با اطلاع رسانی مناسب و موثر،تلاش برای بهره برداری بهینه از ظرفیت و توان عملیاتی بالقوه و بالفعل مراکز استان ها، شعب، پایگاه ها و اکیپ های امداد و نجات (جاده ای و کوهستان) جمعیت هلال احمر و افزایش تعادل وهمکاری با سایر دستگاه ها و نهادهای اجرایی برای ارائه خدمات امداد نجات به حادثه دیدگان، مصدومان ، مسافران زمستانی و در راه ماندگان از دیگر اقدامات این سازمان است.
میرزایی در پایان با اشاره به اینکه تیم امداد و نجات پشتیبان در مرکز استان و شهرستان ها مستقر شده اند، خاطرنشان کرد: شماره 112 پاسخ گویی 24 ساعته مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات است .
"علیرضا زراعتچی" رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان زنجان نیز از آمادهباش ۵۲ پایگاه شهری و جادهای در طرح زمستانی استان زنجان خبر داد و گفت: اورژانس هوایی هم در این طرح در آمادهباش است.
وی تعداد نیروهای بهکارگیری شده در طرح زمستانی اورژانس استان زنجان را بیش از ۴۰۰ نیرو اعلام کرد و گفت: این تعداد نیرو از ۲۰ آذرماه تا ۲۰ اسفندماه در جادههای استان خدمات لازم را به مسافران ارائه خواهند داد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: اورژانس استان زنجان با آمبولانسهای مجهز و پرسنل مجرب و آموزشدیده در این طرح در آمادهباش ۱۰۰ درصدی هستند.
زراعتچی ابراز کرد: وظیفه اصلی پایگاههای اورژانس در سطح استان زنجان در سه بخش امدادرسانی در جادههای اصلی، فرعی و روستایی و داخل شهر است.
وی گفت: زمان حضور اورژانس در محل حادثه در جادههای اصلی در استان زنجان ۱۱.۳۱ دقیقه و داخل شهرها ۶ دقیقه و ۵۳ ثانیه بوده است که در این زمینه نسبت به میانگین کشوری دارای وضعیت مطلوبتری هستیم.
"سرهنگ علیاصغر شیرمحمدی" رئیس پلیسراه استان زنجان به تمهیدات پیشبینیشده برای طرح زمستانی پلیسراه زنجان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن فصل سرما طرح زمستانی پلیسراه از ۲۰ آذرماه شروع و تا ۲۰ اسفندماه در سطح محورهای مواصلاتی استان زنجان استان ادامه دارد.
وی ادامه داد: برای ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت به رانندگان پلیسراه تمام اقدامات و برنامهریزی لازم را تدوین کرده و در اجرای طرح زمستانی دستگاههای اجرایی اورژانس، راه و شهرسازی، سازمان حملونقل و پایانهها، هلالاحمر و مدیریت بحران مشارکت دارند.
رئیس پلیسراه استان زنجان گفت: در اجرای طرح زمستانی پلیس راه زنجان با ۶۵ اکیپ در قالب ۲۰۰ نفر بهصورت گشت محسوس و نامحسوس در محورهای مواصلاتی استان زنجان حضور داشته و خدمات لازم را به رانندگان ارائه خواهند داد.
شیرمحمدی با بیان اینکه برای اجرای این طرح چند اکیپ ثابت در گردنههای برف گیر و حساس به صورت ۲۴ ساعته حضور خواهند داشت، تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح خدماترسانی به مسافران در محورهای مواصلاتی استان در مواقع بحرانی و تقویت ایمنی جادهها است ولی میطلبد خود مردم هم با پلیس همکاری لازم را داشته باشند.
وی بابیان اینکه پلیسراه نسبت به انجام معاینه فنی خودروها تأکید دارد، گفت: خودروهایی که معاینه فنی نداشته باشند اجازه تردد ندارند و طرح زمستانی باهدف رفع گرههای کور ترافیکی، گردنههای کوهستانی، رفع مسیرهای مسدودی و روان کردن ترافیک و ایمنی در تردد اجرا میشود.
رئیس پلیسراه استان زنجان یادآور شد: در اجرای این طرح از ماشینآلات سبک و سنگین هم استفاده خواهد شد تا هیچگونه مشکلی در راههای استان زنجان به وجود نیاید.
"ایرج دست نشان"مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان در این زمینه اظهار داشت: با شروع بارش رحمت الهی راهداران خستگی ناپذیر استان در همه گردنه ها و محورها مشغول فعالیت و خدمت به هم استانی های هستند.
وی افزود: اکیپ های راهداری زمستانی در ۲۸ راهدارخانه فعال استان زنجان مستقر هستند.
این مسئول یادآور شد: 500 نفر نیروی انسانی ثابت، فصلی و پشتیبان و 233 دستگاه انواع ماشینآلات نظیر برفخور، برفروب، بلدرز، لودر، گریدر و شنپاش در طرح زمستانی و عملیات راهداری تجهیز شده اند.
وی گفت:ضروری است رانندگان قبل از آغاز سفر علاوه بر کسب اطلاع از آخرین وضعیت راه های استان همه نکات ایمنی متناسب با شرایط جوی موجود را مد نظر قرار داده و از سالم بودن برف پاک کن، مناسب بودن آج لاستیک ها، همراه داشتن زنجیر چرخ، وجود ضد یخ در منبع رادیاتور و آب در منبع شیشه شوی وهمچنین همراه داشتن مقداری مواد غذایی خشک و غیره مطمئن شوند.//ن
انتهای خبر/